Alarm Woonhuis


ALARM WOONHUIS
Omdat iedere situatie anders is en er met verschillende factoren rekeninggehouden dient te worden is het niet mogelijk om u via internet een exacte prijsopgave te doen toekomen.
Uiteraard kunnen wij uw woning geheel vrijblijvend bezoeken en de risico’s en factoren doorspreken zodat wij een beveiligingsplan op maat kunnen aanbieden.

BEKABELD OF DRAADLOOS           
Woonhuis
In een woning is het tot en met risicoklasse 2 toegestaan om bepaalde goedgekeurde draadloze alarmsystemen te installeren.

Wij installeren derhalve uitsluitend professionele goedgekeurde en geregistreerde componenten zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan met bijvoorbeeld uw verzekeraar.

Bij een verhoogd risico (risicoklasse 3), was bekabeld een must. Per 1 januari 2015 mogen ook bepaalde draadloze systemen met aanpassingen t.b.v. de doormelding, toegepast worden.

Bij een hoog risico (risicoklasse 4) is bekabeld een must.


Als u op onze aanbiedingen klikt ziet u een reėle  prijsopgave van een gemiddeld klasse 1, en 2 systeem. Wij kunnen overigens al een preventief systeem installeren voor € 595,- incl. btw en montage.
Loslopende huisdieren behoeven geen problemen op te leveren met betrekking tot de detectie.

Button
Voorbeeld aanbieding risicoklasse 1 woning

Button
Voorbeeld aanbieding risicoklasse 2 (eengezins)woning

Button
Voorbeeld aanbieding risicoklasse 2 (half)vrijstaande woning

Button
Voorbeeld aanbieding risicoklasse 3 en 4